×
manipulime

Strategjia e sigurisë kibernetike do të duket në Rusi në të ardhmen e afërt. Se çfarë është bërë deri tani dhe ç’duhet bërë akoma në Rusi për t’u mbrojtur nga ndërhyrjet virtuale në punët e vendit, tregojnë ekspertët e Radiokompanisë "Zëri i Rusisë".

Blogeri i njohur dhe opozitari Aleksej Navalnij së bashku me mjeken Elizaveta Glinka kanë mbërritur
Shërbimi i Sigurimit të Ukrainës (SHSU) parandaloi përpjekjen e dhënies cash të një shume mjaf të madhe parash në shtabin elektoral të njërit prej kandidatëve për në postin e Presidentit.
Grupin e kompanive, që ofronte shërbimet e pajisjes me videokamera të sistemit të garantimit
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31