×
Brazili, 11 prill 2013
Korporata “Irkut” së bashku me “Rosoboronexport” dhe Shërbimin Federal për bashkëpunimin tekniko-ushtarak po promovon avionin trajnues luftarak “Yak-130” (russ.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
2
3
4
5
6
7
9
10
12
13
14
15
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28