×
Brazili, 4 shkurt 2013
Brazili shfaqi interesim në lidhje me mundësinë e blerjes në Rusi të komplekseve raketore "Pancir-S1" (russ. «Панцырь-С1») dhe të dy baterive të sistemeve raketore portative zenit "Iglla" (russ.
Më shumë se 20 të burgosur u arratisën nga një burg në Rio de Janeiro nëpërmjet sistemit të kanalizimit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
5
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
23
24
25
27
28