×
diplomë
Kryeministiri rus Vladimir Putin nënshkroi një dekret sipas të cilit të  diplomuarit e
"Në Rusi marrin arsim të lartë studentë nga 150 shtete. Kjo gjë do të thotë, se sistemi i arsimit në Rusi përgatit specialistë të cilësisë së lartë", njoftoi Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin.
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev u dorëzoi Kryetarëve të Bashkive të Arhangelskut, Kozelskut dhe Pskovit dokumentat-diploma për dhënien e titullit të nderit "Qyteti i Lavdisë së luftës" qyteteve të tyre.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2018
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30