×
titull
Presidentit të Hungarisë Pal Schmitt iu privua grada shkencore e Doktorit për plagjiaturë. Një vendim i tillë u morr nga Komisioni i Universitetit prestigjioz të Mjekësisë në Budapest.
Senati (Dhoma e Lartë e parlamentit) i Kazakistanit sot miratoi njëzëri amendamentet në
MPJ e Rusisë e quajti gjest odioz vendimin e Presidentit të Ukrainës Viktor Jushenko
Presidenti i Ukrainës Viktor Jushenko nderoi me titullin e Heroit të Ukrainës Stepan Banderan, liderin e organizatës së nacionalistëve vendas të viteve të Luftës së Dytë Botërore.
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev u dorëzoi Kryetarëve të Bashkive të Arhangelskut, Kozelskut dhe Pskovit dokumentat-diploma për dhënien e titullit të nderit "Qyteti i Lavdisë së luftës" qyteteve të tyre.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31