×
sanksione, 20 nëntor 2012
Duma Shtetërore - Dhoma e Ulët e parlamentit rus - propozoi anullimin e embargos ekonomike, tregtare dhe
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
3
4
5
6
7
8
10
11
13
14
15
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
29