×
sanksione, Mars 2012
Në Bruksel po fillon takimi i ministrave të jashtëm të 27 vendeve të
Vendet anëtare të BE-së duhet të kthejnë ambasadorët e tyre në Minsk për një javë. Këtë e kërkoi Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme dhe Siguri Catherine Ashton.
Vëllimet e prodhimit të naftës në Iran në muajin shkurt janë
Rusia do të mbështesë në mënyrë të gjithanshme Bjellorusinë në rastin e forcimit të sanksioneve politike dhe ekonomike kundër Minskut nga ana e Bashkimit Evropian, deklaroi Zëvendëskryeministri rus Dimitri Rogozin.
Rusia, Bjellorusia dhe Kazakistani e konsiderojnë të palejueshëm zbatimin e sanksioneve ekonomike kundër
Dhoma e Ulët e Parlamentit britanik mbështeti projekt-ligjin, i cili parashikon vendosjen e sanksioneve ndaj zyrtarëve rusë të përfshirë në shkelje të rënda të të drejtave të njeriut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
5
6
7
9
10
12
13
14
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31