×
sanksione, 4 janar 2012
Rusia dhe Kina nuk e miratojnë aspak rreptësimin e sanksioneve kundër Iranit. “Kina
Barack Obama nënshkroi të martën, më 3 janar, ligjin mbi vendosjen e sanksioneve
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
18
19
21
22
23
28
29
30
31