×
Sllovenia, 2011
Në Slloveni, vandalë të paidentifikuar dëmtuan kapelën (kishëzën
Presidenti i Sllovenisë Danilo Turk në takimin në Moskë me Dimitri Medvedievin bëri thirrje për avancim të iniciativës së Kryetarit të shtetit të Federatës Ruse për përpilimin e Marrëveshjes mbi sigurimin europian.
Në kryeqytetin e Sllovenisë - Lubjanë u hap Qendra kulturore ruse. Kreu i MPJ të Federat
Kreu i MPJ të Rusisë Sergei Lavrov do ta përfundojë sot turneun e vet ballkanik me  negociatat në Slloveni. Ministri rus do të takohet në Lubjanë me homologun e vet slloven Samuel Žbogar.
“Gazprom” dhe kompania sllovene Geoplin Plinovodi nënshkruan marrëveshjen për krijimin mbi
Të martën, më 22 mars, Kryeministri rus Vladimir Putin fillon turneun e vet dyditor ballkanik. Ai do të vizitojë gjatë tij Slloveninë dhe Serbinë. Kësaj teme i kushtoi komentin e vet vëzhguesi i “Zërit të Rusisë” Pjotër Iskenderov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31