×
rezoluta, Tetor 2012
Këshilli i Sigurimit i OKB-së dënoi sulmin me artileri mbi qytetin kufitar turk Akchakale nga ana e Sirisë. Anëtarët e Këshillit u kërkuan autoriteteve siriane që të respektojnë sovranitetin dhe integritetin territorial të shteteve fqinje.
Kremlini nuk do t'ia verë veshin rekomandimeve të PACE-së (Parliamentary Assembly of the Council of Europe) për demokratizimin e sistemit pushtetor në Rusi. Për këtë njoftoi Sekretari për shtyp i Presidentit të Rusisë Dimitri Peskov.
Të hënën në Strasburg do të hapet sesioni i vjeshtës i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës (APKE).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
2
3
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31