×
rezoluta, 2011
Diskutimi në Këshillin e Sigurimit të OKB-së i çështjes mbi ballafaqimin e armatosur të autoriteteve siriane dhe opozitës mund të lëvizë më në fund nga pika e vdekur.
Çështjet e të drejtave të njeriut nuk duhet të përdoren si pretekst
Irani shprehet i gatshëm për të bashkëpunuar me Agjencinë Ndë
Gjermania, Franca dhe Britania e Madhe paraqitën në OKB një projekt-rezolutë të re
Këshilli i Sigurimit i OKB-së miratoi të hënën rezolutën e propozuar nga Rusia mbi armët në Libi.
U rihap qielli për fluturime mbi Libi. Këshilli i Sigurimit i OKB-së me vendimin
Rezoluta e Senatit të SHBA mbi ndalimin e të ashtuquajturit “okupacion” të Abkhazisë dhe Osetisë së Jugut është gabim mjaft serioz.
Aleanca e Atlantikut të Veriut planifikon ndërmarrjen e operacionit ushtarak kundër Sirisë, mendon Përfaqësuesi i përhershëm i Rusisë pranë NATO-s Dimitri Rogozin.

Zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rusisë e quajti public relations (PR) primitiv, analfabet rezolutën e Senatit të SHBA mbi “pushtimin” e Abkhazisë dhe Osetisë së Jugut nga Rusia.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31