×
turistë, Mars 2013
Turistët nga Izraeli dhe Norvegjia, të cilët u rrëmbyen nga beduinët në Gadishullin Sinai, u liruan.
Informacioni rreth Qipros ngjason shumë me buletinet e përditshme të lajmeve nga frontet e luft
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
23
24
27
28
29
30
31