×
turistë, Tetor 2012
Hyrja në Capella Sistina e famshme në mbarë botën mund të kufizohet. Për këtë njoftoi Drejtori i Muzeumeve të Vatikanit Antonio Paolucci. Sipas fjalëve të tij, veprat e artit të ndodhura në Uratoren e Capella Sistina janë në rrezik.
Këngëtarja britanike Sarah Brightman deklaroi se do të fluturojë në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar(SKN) si turiste.
Aksidenti ndodhi në rrugën Antalya-Kemer. Autobusi rrëshqiti në rrugën e lagur dhe u përmbys, duke shkarë në këtë pozicion rreth 10 metra.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30