×
turistë, 12 janar 2012
Në Moskë, sipas shembullit të qyteteve evropiane, mund të aplikohen kartat turistike. Siç njoftuan në administratën e kryeqytetit, në bazë të tyre turistët mund të blejnë me zbritje biletat në muzeume, në transportin urban dhe në disa dyqane të caktuara.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31