×
vëzhgues, 2011
Siç deklaroi Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov në një konferencë shtypi n
Zgjedhjet për Dumën Shtetërore të Rusisë, të cilat u mbajtën të dielën, përmbushën të gjitha standartet ndërkombëtare dhe legjislacionin zgjedhor të Federatës Ruse.
Siria ka 3 ditë kohë për të ndaluar shtypjen e përgjakshme të protestave anti-qeveritare dhe për të lejuar vëzhguesit e huaj që të vizitojnë vendin.
Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës (PACE) ka vlerësuar zgjedhjet parlamentare në Rusi që para fillimit të votimit.
Përfaqësuesit e SHBA dhe Republikës Federale Gjermane në kuadër t
Ekspertët amerikanë po fillojnë sot një seri fluturimesh vëzhguese mbi territorin e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31