×
kriminaliteti, Shtator 2012
Një bandë kriminelësh të paidentifikuar ditën e dielë realizoi një
Ditën e premte, më 21 shtator, në Japoni filloi shitja e smartfonëve iPhone 5 nga kompania Apple. Siç njofton Agjencia lokale Kyodo, keqbërrësit kanë vjedhur tashmë të paktën 220 telefona mobile.
Autoritetet meksikane për herë të parë në histori stacionuan trupa ushtarake në periferi të kryeqytetit të vendit Meksiko. Kjo u bë për shkak të rritjes së krimeve të lidhura me lëndët narkotike.
Autoritetet meksikane ditën e martë njoftuan për arratisjen e më shumë se 130 të burgosurve nga burgu, i ndodhur në afërsi të kufirit me SHBA.
Katër të vrarë dhe një fëmijë i plagosur rënd
Incidenti i të shtënës me armë mbi autobusin e ekipit paralimpik kombëtar rus të volejbollit u hetua nga policia britanike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
22
23
25
26
27
28
29
30