×
SHFS
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin urdhëroi Shërbimin Federal të Sigurimit (SHFS) të krijojë sistemin për zbulimin, parandalimin dhe likujdimin e pasojave të sulmeve kibernetike ndaj burimeve ruse të informacionit.
Presidenti Dimitri Medvediev shtroi përpara Shërbimit Federal të Sigurimit (SHFS) detyrën e parandalimit të veprimtarisë së organizatorëve të provokimeve të drejtuara për nxitjen, ndezjen e urrejtjes ndëretnike.
Shërbimi Federal i Sigurimit të Rusisë vitin e kaluar parandaloi më tepër se 80 akte terroriste dhe asnjanësoi më shumë se 500 krerë dhe anëtarë të grupimeve të armatosura banditeske.
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev zhvilloi në rezidencën e vet në periferitë e Moskës një takimin pune me Presidentin e Dagestanit Muha Aliev.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31