×
bashkimet profesionale, 26 mars 2013
Rreth 100 mijë njerëz po bëjnë grevë sot në jug të Polonisë. Në të janë përfshirë minatorët, punonjësit e transportit, institucioneve të fëmijëve dhe të kujdesit shëndetësor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31