×
GDP, Janar 2012
Rritja ekonomike e Rusisë në çmimet aktuale sipas rezultateve të vitit 2011 përb
Klasifikimi afatgjatë i kredive të Rusisë mbetet i pandryshuar, në nivelin “BBB”. Një deklaratë të tillë bëri të hënën Agjencia Ndërkombëtare e vlerësimit financiar Fitch.
Rezervat ndërkombëtare të Rusisë në vitin 2011 u rritën 4% dhe arritën shumën 499 miliardë $, njoftoi të enjten Banka e Federatës Ruse.
Rritja e PBB-së e vendeve që hyjnë në grupin BRIKS (BRICS)  - Brazilit, Rusisë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30