×
GDP, 2011
Në samitin e 8-9 dhjetorit në Bruksel Franca dhe Gjermania do të parashtrojnë zyrtarisht planin e tyre për shpëtimin e zonës së euros.
Rusia i ka të gjitha shanset për tu bërë një nga ekonomitë më të mëdha të Evropës dhe madje mund të anëtarësohet në Bashkimin Evropian.
Rritja e prodhimit industrial në Rusi në vitin 2011 do të përbëjë 4.7%, kurse rritja e PBB-së - 4.2%, njoftoi sot, gjatë fjalës së marrë në Këshillin e Federatës, Ministrja e Zhvillimit Ekonomik Elvira Nabiulina.
Agjencia ndërkombëtare për vlerësimin e kreditit Moody’s Investors Service uli vlerësimin e kreditit sovran të Hungarisë me një shkallë - nga “Baa3” deri në “Ba1”. Parashikimi përkatësisht rejtingut vazhdon të mbetet negativ.
Qeveria e Rusisë shprehet e gatshme të mbështesë ekonominë kombëtare bile
Aktualisht Rusia është shumë më e përgatitur për përballjen
Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin shpreson, se vendi do të dalë në nivelin e GDP-s
GDP,
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31