×
astronaut, Gusht 2011
Specialistët e Agjencisë Federale Kozmike të Rusisë “Roskozmos” morrën vendimin
Lëshimi i ekspeditës së re për në Stacionin Kozmik Ndë
Në periferitë e Moskës filloi trajnimi për mbijetesë në ujë, në të cilin marrin pjesë kozmonautët rusë dhe astronautët e huaj.
Astronautët japonezë Toyohiro Akiyama dhe Koichi Wakata u nderuan me medaljet ruse “Për
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
31