×
Briri Afrikan
Dy marinarë rusë ndodhen aktualisht në duart e piratëve nigerianë. Ata u kap
Flota Ushtarako-Detare e Rusisë do të vazhdojë të ruajë prezencën e vet në rajonin e Gjirit të Adenit dhe Bririt Afrikan ku veprojnë aktivisht piratët somalezë, deklaroi zëdhënësi i Ministrisë së Mbrojtjes të Federatës Ruse.
Ekuipazhi i anijes patrulluese ruse "Neustrashimij" realizoi me sukses shoqërimin e parë të
Anija ruse kundërnëndetëse "Admiral Çabanenko" organizoi shoqërimin e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2018
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30