×
patrullim, Janar 2013
Pilotët e Forcave Ushtarake Ajrore mbretërore të Danimarkës filluan sot dezhurnin 4-mujor për patrullimin e hapësirës ajrore të vendeve balltike, i cili realizohet nga partnerët në Aleancën e Atlantikut të Veriut prej bazës ajrore lituaneze Zokniai.
Ekipet e aviacionit të largët të Forcave Ushtarake Ajrore të Rusisë në vitin 2012 zhvilluan më shumë se 35 fluturime me qëllim patrullimin e ujërave të Oqeanit Atlantik, atij Paqësor dhe Oqeanit të Ngrirë të Veriut, njoftuan Forcat Ushtarake Ajrore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31