×
arrest, 11 qershor 2013
Në Poloni u arrestuan 21 persona për zotërim dhe shpërndarje të
Autoritetet e Venezuelës njoftuan mbi arrestimin e 9 rebelëve kolumbianë, të cilët planifikonin të sulmonin Presidentin e vendit, Nicolas Maduro.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
7
8
9
12
15
16
20
21
22
23
27
29
30