×
arrest, 16 maj 2013
Ditën e enjte bashkëpunëtorët e policisë amerikane arrestuan 19-vjeçarin Akeyn Scott, i cili dyshohet për të shtënat me armë zjarri disa ditë më parë në New Orleans dhe plagosjen e 19 personave.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
3
4
5
7
8
9
11
12
13
14
15
17
18
19
22
23
24
25
26
27
28
30