×
arrest, 2 maj 2013
Policia u interesua për një farë Cameron B. Dambrosio, pasi studentët e Shkoll
Studentët nga Kazakistani Diaz Kadirbajev dhe Azamat Tazhajakov rrezikohen të dënohen me 5 vjet heqje lirie dhe një gjobë prej 250 mijë $, njofton FBI-ja, të ndaluarit të tretë - amerikanit Robel Phillipos - mund t’i jepet dënimi deri në 8 vjet burg.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
3
4
5
7
8
9
11
12
13
14
15
17
18
19
22
23
24
25
26
27
28
30