×
arrest, 10 maj 2012
Autoritetet gjyqësore të Turqisë arrestuan 11 gjeneralë të ushtrisë - veprues dhe në lirim - në kuadër të hetimit të çështjes që ka të bëjë me grushtin ushtarak të shtetit të 28 shkurtit të vitit 1997.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31