×
arrest, Mars 2012
Gjatë një bastisje të ndërmarrë nga policia në jug të Francës u arrestuan 20 islamistë radikalë, të cilët mund të kenë qenë të lidhur terroristin e vrarë Mohammed Merah.
9 persona, duke përfshirë 6 policë, u plagosën dhe 58 të tjer
Nga Franca vazhdojnë të vijnë njoftime të pakonfirmuara lidhur me ndalimin e të dyshuarit për vrasjen e fëmijëve në kolegjin hebraik në Tuluzë. Informacionin për këtë e përhapi Kanali televiziv francez BFM.
Qytetarët rusë, të cilët u arrestuan në Ukrainë me dyshimin për komplotimin e vrasjes së Kryeministrit rus Vladimir Putin, planifikonin gjithashtu të kryenin atentat ndaj jetës së Kryetarit të Republikës së Çeçenisë Ramzan Kadirov.
arrest, atentat, Ramzan Kadirov
Bashkëpunëtorët e policisë së Petersburgut filluan të arrestojnë personat e ardhur për pjesëmarrje në mitingun e pasanksionuar pranë mureve të Parlamentit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
22
23
24
25
26
27
28
31