×
arrest, 6 janar 2012
Në Turqi u arrestua ish Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të ushtrisë Ilker Basbug. Ai është akuzuar për komplotimin e një grushti shteti, krijimin e organizatës terroriste dhe kryesimin e saj.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31