×
kontradikta

Ekonomistët hungarezë po u bien kambanave të alarmit. Hyrja e vendit në Bashkimin Evropian në vitin 2004 në vend të përfitimit financiar i ka sjellë ekonomisë kombëtare vetëm humbje në rritje. Autoritetet e vendit tashmë janë të detyruara të mbrojnë interesat e prodhuesve të vet me anë të masave proteksioniste të ashpra të papara.

Rrjeti ndërkombëtar terrorist "Al-Qaeda" është duke planifikuar dëbimin e Ushtrisë opozitare të Lirë Siriane (Free Syrian Army, FSA) nga rajonet veriore të Sirisë dhe shpalljen e krijimit atje të shtetit islamik. Për këtë njoftoi zëdhënësi i rebelëve sirianë në intervistën e vet dhënë gazetës arabe "Al-Sharq al-Eusat".

Gjykata londineze refuzoi padinë e Boris Berezovski me mbi 5.5 miliardë dollarë të adresuar kundër Roman Abramoviç. Më 31 gusht gjyqtari lexoi vetëm konkluzionet kryesore lidhur me çështjen.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31