×
ndihma humanitare, 30 prill 2013
Rusia nisi dy avionë Il-76 (russ. "Ил-76") me ndihma humanitare suplementare për të prekurit nga tërmeti në Kinë. Avionët do të dërgojnë në Kinë mjete të nevojës së parë dhe produkte ushqimore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29