×
ndihma humanitare, 5 dhjetor 2011
Rusia është përfshirë në mënyrë mjaft aktive në ripërtëritjen e ushtrisë dhe policisë afgane, duke i siguruar ato me armë dhe municione falas.
Rusia po përgatitet të dërgojë më 7 dhjetor në Serbi nj
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
2
3
4
6
8
10
11
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31