×
ndihma humanitare, Dhjetor 2011
Ministria e Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) e Rusisë do të dërgojë
Rusia dhe Bashkimi Evropian arritën të rregullojnë konfliktin që lindi rreth autokolonës
E gjithë autokolona e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) ruse me ndihma
Autokolona e dytë e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusis
Në marrëdhëniet mes Rusisë dhe BE-së lindi një konflikt i ri
Rusia do të dërgojë deri në fund të këtij viti n
Rusia nuk do të lejojë që “aprovimi” për dërgimin e ndihmave humanitare për serbët kosovarë, që e ka bllokuar aktualisht policia e BE-së në kufirin administrativ të Serbisë dhe Kosovës, të pritet të vijë nga Prishtina.
Autokolona e Ministrisë ruse të Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) me ndihma humanitare ësht
Misioni i BE-së për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX) nuk lejon kalimin e
Autokolona e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë me ndihma humanitare për serbët e Kosovës kaloi sot kufirin rumuno-serb.
Autokolona e dytë e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë me partinë tjetër të ndihmave humanitare për serbët e Kosovës do të niset të shtunën për në Serbi.
Në autokolonë e Ministrisë ruse të Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) u nis për në Kosovë me ngarkesa humanitare.
Rusia është përfshirë në mënyrë mjaft aktive në ripërtëritjen e ushtrisë dhe policisë afgane, duke i siguruar ato me armë dhe municione falas.
Rusia po përgatitet të dërgojë më 7 dhjetor në Serbi nj
Kërkesa e 20.000 serbëve të Kosovës për tu dhë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
2
3
4
6
8
10
11
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31