×
ndihma humanitare, 7 korrik 2011
Rusia nisi për në Tripoli edhe një aeroplan tjetër me ndihma humanitare. Në bordin e tij janë ngarkuar 36 tonë medikamente dhe produkte ushqimore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
23
24
25
27
28
29
30
31