×
ndihma humanitare, Korrik 2011
Rusia dërgoi në Libi edhe një parti tjetër ndihmash humanitare. Sot në
Edhe një parti tjetër me ndihma humanitare nga Rusia do të mbërrijë më 26 korrik në Tripoli.
Rusia do të derdhë suplementarit 2 milionë dollarë në Fondin e Programit Botëror të Ushqimit për dhënien e ndihmës emergjente humanitare në Somali.
Aeroplani i dytë i Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë me ndihma humanitare në bord mbërriti tashmë në Libi. 36 ton mallra iu shpërndanë banorëve të Tripolit.
Rusia nisi për në Tripoli edhe një aeroplan tjetër me ndihma humanitare. Në bordin e tij janë ngarkuar 36 tonë medikamente dhe produkte ushqimore.
Avioni rus çoi në qytetin libian Benghazi  36 tonë ndihma humanitare. Kjo ndihmë destinohet për popullsinë në nevojë të Libisë, pavarësisht nga fakti se në ç’pjesë të vendit ndodhet ajo.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
23
24
25
27
28
29
30
31