×
përmbytje, 19 qershor 2013
Shirat e rrëmbyeshëm kanë shkaktuar përmbytje të mëdha në jugperëndim të Francës. Nga brigjet ka dalë lumi më i madh në rajon - Garonne.
Të paktën 130 persona kanë humbur jetën në pjesën veriore të Indisë si rezultat i përmbytjeve të shkaktuara nga shirat e rrëmbyer dhe të vazhdueshëm, njoftojnë autoritetet lokale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30