×
përmbytje, 10 qershor 2013
Përmbytjet, të cilat po vazhdojnë për të dytën javë radhazi në Gjermani, kanë arritur deri në veri të vendit.
Shirat e mëdha kanë shkaktuar përmbytje dhe rrëshqitje të tokë
Si rezultat i shirave të dendur që ranë të dielën, që sapo kaloi, në Ardennes në juglindje të Belgjikës janë përmbytur disa qendra banimi. Pranë qytetit Verviers u pezullua qarkullimi automobilistik në disa autostrada të përmbytura nga uji.
Masa suplementare sigurie janë marrë në Kroaci në lidhje me rritjen e nivelit të ujit në lumin Danub.
Rryma e fuqishme e ujit çau digën në lumin Elba, pranë qytetit të Magdeburgut në pjesën lindore të Gjermanisë. Mijëra banorë u detyruan të braktisin shtëpitë e tyre.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30