×
përmbytje, 5 qershor 2013
Sipas të dhënave të fundit, numri i personave që humbën jetë
Niveli i ujit të Danubit në Bratisllavë ka arritur deri në 971 cm dhe po vazhdon të rritet. Në të gjithë territorin e kryeqytetit sllovak është shpallur gjendja e jashtëzakonshme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30