×
përmbytje, Shtator 2012
Të paktën 40 persona u bënë viktima të rrëshqitjeve të tokës, të shkaktuar nga shirat e pandërprerë në shtetet verilindore indiane.
Në veri dhe veriperëndim të Pakistanit si rezultat i përmbytjeve kanë gjetur
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30