×
korrupsioni, 13 maj 2013
Autoritetet e Kinës filluan një hetim ndaj Zëvendëspresidentit të Komisionit Kombëtar për zhvillim dhe reforma Liu Tienan, i cili dyshohet për korrupsion. Zyrtari dyshohet për "shkelje serioze të disiplinës", por aktakuza konkrete kundër tij nuk janë ngritur ende.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31