×
korrupsioni, Mars 2013
Ish-Presidentit francez, Nicolas Sarkozy, i janë shpallur aktakuzat për korrupsion. Sipas versionit të organeve hetimore, politikani ka përdorur për interesa përfitimi personal pasurinë e pronares në moshë të thyer të kompanisë L'Oreal, Liliane Bettencourt.
Ministri i Financave i Belgjikës, Steven Vanackere, njoftoi mbi dorëheqjen e tij për shkak të implikimit në një skandal korrupsioni.
Besimi që gëzon tek qytetarët e Rusisë Presidenti Vladimir Putin është, si dhe më parë, i madh. Një vit pas zgjedhjeve presidenciale iniciativat e tij i mbështesin 65% e të anketuarve. Arritje kryesore të Kryetarit të shtetit të intervistuarit e "Levada Center" quajnë faktin, se Putini ka arritur të rivendosë statusin e Rusisë si një fuqi e madhe botërore, të forcojë sundimit të ligjit, të ruajtjes së rendit, të rrisë pagat dhe pensionet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
26
27
28
29
30
31