×
korrupsioni, Janar 2011
Përfaqësuesit e Dhomës Shoqërore të Rusisë në takimin e zhvilluar me Presidentin Dimitri Medvediev të enjten diskutuan problemet e korrupsionit, çështjet e marrëdhënieve ndërkombëtare dhe reformën në sistemin e ruajtjes së rendit.
Sukseset e arritura në luftën kundër korrupsionit në Rusi janë modeste tani për tani, deklaroi Presidenti Medvediev në mbledhjen e Këshillit për kundërveprimin ndaj korrupsionit.
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev u dha organeve të ruajtjes së rendit tre muaj afat p
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev do të mbledhë sot Këshillin për kundërveprimin ndaj korrupsionit. Kjo do të jetë mbledhja e katërt që nga fillimi i punës së Këshillit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31