×
projektligjet, 2013

Deputeti i pavarur popullor i Verhovna Rada të Ukrainës Sergei Mishjenko regjistroi një projekt-ligj për ndryshimin e ligjit "Mbi Policinë", i cili parashikon eliminimin e njësive speciale të policisë.

Projektligji i mbështetur nga Shtëpia e Bardhë për ndalimin e diskriminimit në bazë të orientimit seksual apo identitetit gjinor në vendin e punës triumfoi mbi kundërshtimin e republikanëve në Senat.

Duma Shtetërore e Rusisë këtë javë do të shqyrtojë projektligjin presidencial, i cili parashikon kompensimin e dëmit të shkaktuar nga terroristët, për llogari të të afërmve të tyre.

Presidenti amerikan Barack Obama nënshkroi ligjin që rrit tavanin e borxhit dhe rifillon financimin e institucioneve shtetërore.

Në Këshillin e Lartë të Republikës Moldave Transnistria është miratuar një projektligj mbi flamurin e ri kombëtar: përveç atij të vjetër të kuq me një shirit të gjelbër, një çekiç dhe një drapër, supozohet të përdoret edhe flamuri rus me një shenjë dalluese në cep.

Asambleja Kombëtare Franceze (Dhoma e Ulët e parlamentit) miratoi sot përfundimisht projektligjin q
Kryetari i Asamblesë Kombëtare të Francës - Dhoma e Ulët e Parlamentit - Claude Bartolone ka marrë një letër kërcënuese nga kundërshtarët e projektligjit për legalizimin e martesave të të njëjtit seks.
Dhoma e Lartë e parlamentit të Egjiptit miratoi të gjitha amendamentet në ligjin e ri mbi zgjedhjet, në përputhje me kërkesën e Gjykatës së Lartë Kushtetuese të vendit, njoftoi Kryetari i Dhomës Ahmed Fahmy.
Sejmi (Parlamenti) i Letonisë mbështeti në leximin e tretë projektligjin e hartuar nga Ministria e Financave për futjen në qarkullim në vend të valutës euro, njofton shërbimi për shtyp i parlamentit.
Presidenti i SHBA-ve Barack Obama nënshkroi projektligjin mbi buxhetin e mbrojtjes për vitin 2013 me një vëllim prej më shumë se 633 miliardë dollarë. Projektligji parashikon përdorimin e 527.5 miliardë $ si buxhet themelor të Pentagonit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30