×
amendamente

Gazeta parlamentare "Zëri i Ukrainës" ka publikuar të gjitha ligjet e miratuara më 16 januar nga Verhovna Rada, të cilat kufizojnë të drejtat dhe liritë civile. Dispozitat ligjore do të hyjë në fuqi menjëherë në ditën që pason ditën e publikimit të akteve legjislative - pra, nga ora 24:00 e 22 janarit.

Autoritetet franceze kanë ndërmend të aplikojnë një sërë amendamentesh n
Botimi "Novie izvestia" shkruan mbi dukjen në Rusi të një lloji të ri dënimi, të palidhur me marrjen nën arrest. Ai quhet "kufizim lirie", ose, thjesht, arrest shtëpie.
Mori start sesioni pranveror i Dumës Shtetërore të Rusisë - Dhomës së ulët të parlamentit. Pasi ripërtërinë forcat gjatë pushimeve të Krishtlindjeve deputetët filluan sot sezonin e ri politik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2018
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30