×
spiunazh, 29 tetor 2013

Zëvendëskryeministri i Greqisë, Kryetari i Këshillit të Shtetit për Marrëdhëniet e Jashtme dhe të Mbrojtjes, Teodoros Pangalos, deklaroi se shërbimet sekrete greke kanë përgjuar ambasadorët amerikanë në Athinë dhe Ankara.

Njoftimet në lidhje me faktin që pjesëmarrësve të Samitit të "G-20" iu bënë dhuratë flash drives (USB), të projektuara për spiunazh, janë një përpjekje për të shpërqëndruar vëmendjen nga problemet reale tek ato joekzistuese, deklaroi Sekretari për shtyp i Presidentit të Rusisë, Dimitri Peskov.

Kreu i Komitetit të Senatit të SHBA-së për Zbulimin, Dianne Feinstein, bëri thirrje për një rishikim të gjerë të operacioneve të zbulimit, të ndërmarra nga Shtetet e Bashkuara.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
12
13
15
18
19
20
26
27