×
spiunazh, 15 maj 2013
Moska i ka deklaruar protestë Ambasadorit amerikan në Rusi, Michael McFaul, në lidhje me tentativë
Ambasadori amerikan në Rusi, Michael McFaul, mbas një takimi me diplomatët rusë në Ministrinë e Jashtme refuzoi të komentojë detajet e tij.
Njoftimi për ndalimin e një spiuni amerikan dhe video korresponduese, e shpërndarë nga Shërbimi Federal i Sigurimit të Rusisë (FSB), ngjallin dyshime tek ekspertët e SHBA-së. Ata besojnë se kjo është një shfaqje në frymën e "dramaturgjisë sovjetike".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31