×
spiunazh, Janar 2012
Xhonatan Pauell, ish- këshilltari i Kryeministrit të Britanisë së Madhe, Toni Bler, pranoi, se
Ushtaraku, i cili u arrestua nga autoritetet e Kanadasë mbi bazë të dyshimit për spiunazh, ka shumë mundësi t’i ketë transmetuar informata sekrete shërbimeve të inteligjecës ruse, njoftoi të martën kanali televiziv kanadez CTV News.
Qytetari i SHBA me prejadhje iraniane Amir Mirzai Hekmati u dënua me vdekje në Iran. Ai u akuzua për spiunazh dhe bashkëpunim me shtetet armiqësore ndaj Republikës Islamike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31