×
skandal, Mars 2013
Të enjten gazetarët qipriotë i dorëzuan Prokurorit të Përgjithshë
Autoritetet e Argjentinës dyshojnë se banka HSBC është përfshirë në pastrimin e parave në vend.
Autoritetet amerikane dëbuan nga vendi dy diplomatë venezuelianë. Kjo masë erdhi si kundërpërgjigje ndaj një hapi të njëjtë të ndërmarrë nga ana e Karakasit, njoftoi zëdhënësi i Departamentit të Shtetit.
Presidenti iranian Mahmoud Ahmadinejad është kritikuar ashpër si nga kundërshtarët politikë, ashtu dhe nga përkrahësit e tij.
Ministria e Mjedisit e bundeslandit Nord Rhein-Westphalen njoftoi se në disa ferma të këtij rajoni të Gjermanisë në qumësht u zbuluan substanca toksike - të ashtuquajturat aflatoxins, të prodhuara nga kërpudhat mikroskopike.
Në një intervistë për gazetën “Daily Telegraph”, Ambasadori bullgar n
Skandali i fundit me etiketimin e pasaktë të produkteve me mish viçi, në përbërjen e të cilave u gjetën gjurmë të mishit të kalit, i detyruan njerëzit për të satën herë të mendohen në lidhje me cilësinë e kontrollit që ushtrohet ndaj sigurisë së produkteve ushqimore në Evropë.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
6
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31