×
skandal, Janar 2013
Kryeministri dhe Kreu i Ministrisë së Punëve të Brendshme të vendit, Ivica Daçiç, u bë viktimë e një humori pak të rëndë me përdorimin e kamerës së fshehur.
Manjati i medias Rupert Murdoch i kërkoi ndjesë hebrenjve për një karikaturë që u publikua kohët e fundit në një nga botimet e tij, në gazetën Sunday Times.
Qeveria e Bullgarisë mashtroi popullin në lidhje me koston e ndërtimit të centralit b
Policia britanike akuzoi ish-drejtuesin e programeve sportive të korporatës BBC, 86-vjeçarin Stuart Hall, për abuzime seksuale ndaj fëmijëve dhe përdhunim të femrave.
Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Ban Ki-moon, nëpërmjet Zë
Një nga përdorueset e Facebook fajëson stafin e menaxhimit të këtij rrjeti social për mosgatishmërinë e tij për të luftuar kundër përmbajtjeve ofenduese ndaj grave.
Banka private më e vjetër e Zvicrës “Wegelin & Co” do të mbyllet për shkak se një sërë klientësh amerikanë e përdorën atë për evazion fiskal.
Ish-ndërmjetësi mes Libisë dhe Francës, biznesmeni libanez Ziad Takieddine, konfirmoi se regjimi i Muammar Gaddafi ka financuar fushatën elektorale të ish-Presidentit të Francës, Nicolas Sarkozy.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
24
26
27
28
30