×
Buenos Aires
Dy çifte ruse kërcimtarësh dolën në gjysmëfinalen e Kampionatit
Rally "Dakar-2010" me pjesëmarrjen e kamionave, motoçikletave, automobilave të lehtë dhe kuadroçikleve përfundoi.
Ekuipazhet ruse të "KAMAZ-Master" vazhdojnë ruajnë pozita prej liderësh në rally-in ndërkombëtar "Dakar-2010". Në etapën e 11-të i pari doli ekuipazhi i Firdaus Kabirovit. Ekuipazhi tjetër rus që kryesohet nga Vladimir Çagin doli i dyti.
Pjesëmarrësit rusë të garës automobilistike po vazhdojnë të ruajnë pozita prej liderësh në rally-n "Dakar-2010", i cili po zhvillohet në territoret e Argjentinës dhe Kilit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2018
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30